Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Revizie A140 din `98 cutie manuala

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie A140 din `98 cutie manuala

Salutare,
    Trebuie sa fac revizia la buburuza si cum este prima data in viata mea trebuie sa va intreb pe voi ca sa fiu sigur ca aleg ce trebuie. Va rog sa va uitati la fiecare punct si sa imi spuneti daca este ok ce am ales sau ce sa caut.

1.SET FILTRE+ULEI pentru MERCEDES-BENZ A-Klasse (W168) A 140

Setul contine:
    1 x Filtru de aer MANN C1381
    1 x Filtru de ulei MANN HU610x
    1 x Filtru de combustibil MANN WK711/1
    1 x Filtru de habitaclu MANN CU3780
    1 x Liqui Moly Super-Leichtlauf 10W-40 (2654)/ 5L

Vi se par ok toate? In special Uleiul, mentionez ca am 300 de mii in bord.

2. Am tot cautat ulei pentru cutia de viteze dar sincer nu am gasit nici pe forum ceva concret si cum sunt paranoia am nevoie de o confirmare de la voi, ce recomandati pentru ce am?

3. Vreau sa schimb si lichidul de frana si racire, la fel m-ar ajuta sa imi recomandati ceva.

Multumesc,
    Bogdan

Salut!
    1) La filtre nimic de obiectat, doar o intrebare: buburuza are AC? Intreb pentru ca filtrul de habitaclu in cazul asta are codul CUK 3780
    2) Uleiul e ok.
    3) Uleiul original norma 235.10 pentru cutia de viteze.
    4) Lichid de frana (DOT4+) si antigel in functie de buzunar.
    Bafta!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Multam fain LauLaur. Da, are AC, thx de corectare, o sa schimb.
      O seara faina,

Comment

Important: Antigelul trebuie sa aiba doar norma MB 325.0, ALBASTRU/VERDE.
        Deasemenea, trabuie schimbat si lichidul de la servodirectie, care are norma MB 345.0, si culoarea VERDE.
        Lichidul de frana: DOT 4, ptr. masini cu ESP.
        Mercedes CL 200 Kompressor
        Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Multam Maxmann, uitasem de lichidul de la servodirectie ca vreau sa fac o revizie mare ca de cand am luat-o nu am facut nimic si am facut 6000 si un pic cu ea.

Comment

Imi cer scuze dar am uitat sa intreb ce cantitate imi trebuie pentru cutia de viteze, servodirectie,antigel si lichid de frana? Thx,

Comment

Salut!
              Ulei cutie manuala-1,8l (deci vei cumpara 2)
              Lichid servo-0,8l cod original A0019892403
              Capacitate totala a sistemului de racire-5,1l , antigel 3l
              Lichid de frana 0,6l
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Multam fain, LauLaur. O zi buna,

Comment

Originally posted by bogdan.motrici View Post
                  Salutare,
                  Trebuie sa fac revizia la buburuza si cum este prima data in viata mea trebuie sa va intreb pe voi ca sa fiu sigur ca aleg ce trebuie. Va rog sa va uitati la fiecare punct si sa imi spuneti daca este ok ce am ales sau ce sa caut.

1.SET FILTRE+ULEI pentru MERCEDES-BENZ A-Klasse (W168) A 140

Setul contine:
                  1 x Filtru de aer MANN C1381
                  1 x Filtru de ulei MANN HU610x
                  1 x Filtru de combustibil MANN WK711/1
                  1 x Filtru de habitaclu MANN CU3780
                  1 x Liqui Moly Super-Leichtlauf 10W-40 (2654)/ 5L

Vi se par ok toate? In special Uleiul, mentionez ca am 300 de mii in bord.

2. Am tot cautat ulei pentru cutia de viteze dar sincer nu am gasit nici pe forum ceva concret si cum sunt paranoia am nevoie de o confirmare de la voi, ce recomandati pentru ce am?

3. Vreau sa schimb si lichidul de frana si racire, la fel m-ar ajuta sa imi recomandati ceva.

Multumesc,
                  Bogdan
                  Salut Bogdan,

Sunt si eu in aceeasi situatie ca si tine la inceput, am luat buburuza cu peste 300 de mii si vreau sa ii dau un "restart" sa zic asa . Zimi te rog frumos cum se comporta cu ce i-ai facut (ma intereseaza in special cum se comporta cu uleiul Liqui Moly Super-Leichtlauf 10W-40 (2654)/ 5L pe care i l-ai pus) si inca ceva foarte important pentru mine, l-ai schimbat singur, mai precis, poti sa le schimbi pe toate singur sau iti trebuie un mecanic?
                  Mentionez ca as vrea sa ii schimb si filtrul de benzina ca sa fiu sigur ca e un "restart" complet din punct de vedere al filtrelor/uleiurilor.

Multumesc,
                  George

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF